Onze ruimtes

Het monumentale pand op de markt van Zaltbommel telt maar liefst 7 verdiepingen. Als je de kelder meetelt…

Koffie in het pothuisje

Iedere verdieping van Markt Twee heeft een eigen uitstraling en mogelijkheden. Het pothuisje is voorzien van een romantische keuken en biedt toegang tot de wijnkelder.

Winkelruimte

De entree van Markt Twee is ingericht als winkel- en ontmoetingsruimte. Een fijne plek voor een praatje en de verkoop van (kleiner) werk. De oude lambrisering en de tegeltjes aan de muur ademen nog altijd de sfeer van de vroegere wijnkoperij.

Sjieke woonkamer

Een verdieping hoger ligt de grote sjieke woonkamer. Deze ruimte is voorzien van een prachtige raampartij. Als expositie- en ontmoetingsruimte is het de populairste kamer.

Drie ‘slaapkamers’

Boven de woonkamer liggen drie ‘slaapkamers’, elk met een eigen sfeer en lichtinval. Deze kamers worden iedere maand op een andere manier gevuld door kunstenaars. Er kan geëxposeerd worden, er kan gewerkt worden.

De zolder om te werken

De zolder van Markt Twee is ingericht om te werken en te leven. Er is een badkamer aanwezig en via een laatste trapje kom je in de fantastische nok van het pand. Deze twee verdiepingen zijn geschikt om te exposeren, te werken en te logeren.

Ideeën zijn welkom!

De mogelijkheden in Markt Twee zijn eindeloos, we staan dan ook open voor allerlei ideeën. Om een goede indruk te krijgen van de ruimtes is een bezoekje aan te bevelen. Kijk onder hier voor onze actuele openingstijden.